Kia kommer til Mobile Førde

Mobile Førde har inngått forhandleravtale med Kia Bil Norge, og blir med dette den andre forhandleren etter Mobile Elverum som tilbyr Kia. Dette staker ut en ny kurs for forhandleren — en av de aller nyeste i Mobile-konsernet.

Utvidelsen kommer som en del av en rekke endringer hos forhandleren, etter at Riko Førde ble en del av Mobile-kjeden i mai 2018. De har vært områdets lokale Mazda-forhandler siden 2001, men tilbød også Hyundai i en periode. Nå er det altså Kia som står for tur, og salget skal etter planen begynne i november. Offisiell åpning blir i januar 2019.

Ny daglig leder hos Mobile Førde, Stig Ole Høydal, forteller til BilNytt: — Vi gleder oss til å starte opp med Kia, som er et merke som passer bra i distriktet. Vi har allerede fått på plass en utstillingsbil selv om vi ikke starter opp før senere i høst.

Administrerende direktør for Kia Bil Norge, Irene Solstad, fortsetter: — Førde har vært et åpent distrikt for oss, og vi er veldig glade for å få Mobile Førde med på Kia-laget. Forhandleren er en del av en større gruppering, hvor Mobile Elverum allerede selger Kia. Vi føler oss trygge på at de vil representere Kia på en god måte.

— Kia er langt fremme når det gjelder utvikling av nye modeller og drivlinjer, og vi har stor tro på at Kia vil ta markedsandeler i Norge fremover, avslutter Paal Jahrmann, daglig leder for Mobile.

Få mer informasjon om de aktuelle forhandlerne ved å klikke på linkene under:

Mobile Førde Mobile Elverum

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):