Store forandringer for Bergens største bilvarehus

Mobile Åsane går for tiden gjennom en stor rehabiliteringsprosess, og i høst åpner de dørene til det som kommer til å bli et av landets mest moderne bilforhandlere.

Denne prosessen har vært underveis helt siden Mobile Åsane ble del av Automobil-gruppen i 2017, og markerer et viktig skille. Når det nye anlegget åpner den 18. oktober i høst, vil de kunne oppleve, utforske, handle og prøve intet mindre enn seks ulike bilmerker. Som første Mobile-forhandler vil de tilby både Alfa Romeo, Fiat og Jeep, men også Opel og Hyundai vil være representert. For første gang vil også Fiat Professional være å finne hos en Mobile-forhandler.

Daglig leder hos Mobile Åsane, Frank Dame, forteller at de nye lokalene vil gi et langt bedre tilbud for bileiere i Bergens-området. Dette gjelder imidlertid ikke kun for nybiler, da det nye anlegget også vil ha hele 2.200 kvadratmeter satt av spesielt til bruktbiler, i tillegg til nybilavdelingen på over 3.000. Totalt vil kundene ha snaut 6.000 kvadratmeter å boltre seg på, noe som gjør forhandleren til Bergens største bilvarehus.

Med denne omleggingen satser Mobile på å styrke sin posisjon blant forhandlerne i Bergens-området, og kunne gi kundene en bedre og mer mangfoldig opplevelse når de skal kjøpe, selge eller ha vedlikehold på sin bil. Som alltid er det bare å ta turen innom en av våre avdelinger om du måtte ha noen spørsmål, eller bare ønsker å ta en kikk på noen av de bilene vi tilbyr.

For åpningstider, kontaktinformasjon o.l. om Mobile Åsane: Klikk her.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):