Opel Combo er “Årets beste bilkjøp i Europa 2019”

PSA-gruppens nye altmuligbil er altså kåret til det beste bilkjøpet for året som kommer. Utmerkelsen deles ut av AutoBest, en uavhengig jury bestående av biljorunalister- og eksperter fra 31 ulike land der også Norge er representert.

Dette er også første gang prisen har blitt gitt til mer en én enkelt modell. Faktisk er det tre vinnere: Peugeot Rifter, samt Opel Combo og Citroën Berlingo. De tre er, som vi har skrevet om tidligere, bygget på nøyaktig samme plattform. Trillingene utmerket seg med et innovativt og moderne design, effektiv bruk av ny og innovativ teknologi, samt komfort og romslighet som overgår forventingene. Den lave prisen ble også lagt merke til, og slo altså samtlige konkurrenter etter den siste avgjørende testingen på Vairano-banen i Italia. Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed og Toyota Corolla var blant finalistene som ikke gikk helt til topps denne gangen.

Dan Vardie, grunnlegger og styreleder for AutoBest forteller: — “The PSA triplets’” victory is well-deserved for this new platform. A platform designed from the car perspective and requirements and able to deliver different personalities fitting each of the brand offers. A platform who convinced two international juries from car and LCV perspectives and who will probably be one of the best sellers in incoming years. (…) I am personally glad for the choice of AUTOBEST Jury for this body style as a true expression of a Best Buy Car of Europe.

Denne utmerkelsen kommer altså i tillegg til en annen vi allerede har skrevet om, nemlig “Årets varebil” i forbindelse med nyttekjøretøymessen i Hannover tidligere i år. Denne kan du lese om her. De teknologiske nyvinningene i Combo som varebil kan du lese mer om her, mens en kort gjennomgang av personbilvarianten finnes her.

Som alltid ber vi deg ta kontakt med en Mobile-forhandler nær deg om du måtte lure på noe!

Tekst: Tom-Erik L Monsrud, Foto: Opel

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):