Mobile ønsker deg en riktig god jul!

Julestemningen har senket seg over nyhetsavdelingen her hos Mobile. Vi ser tilbake på vårt første år som samlet forhandlerkjede, og har funnet litt lesestoff for den som måtte ønske seg litt bil-relatert påfyll nå når juleforberedelsene (forhåpentligvis) er i boks.

I året som har gått har vi prøvekjørt og skrevet om mange av våre mest aktuelle modeller. De er alle gode representanter for de verdiene Mobile står for, nemlig kvalitet og pålitelighet til en god pris. Bilene har banebrytende teknologi og mange innovative løsninger, men er også enkle å bruke og vedlikeholde. En rekke ulike drivlinjer er også representert her, og flere av de elektriske modellene er noen av de største bestselgerne i året som har gått.

Vi håper du er like fornøyd med året som det vi er, og ser frem til nok et spennende bilår i 2019!

Sakene finner du ved å klikke på navnene under:

Citroën C3 (bensin)

Citroën C4 Cactus (bensin)

Honda Civic (bensin)

Honda HR-V (bensin)

Hyundai Ioniq EV (elektrisk)

Hyundai Ioniq PHEV (ladehybrid)

Mazda CX-5 (bensin/diesel)

Nissan Leaf (elektrisk)

Opel Grandland X (bensin/diesel)

Volkswagen e-Golf (elektrisk)

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn