Mye nytt i 2019

De siste årene i bilbransjen har vært preget av nyskaping og innovasjon hos de fleste bilmerker. 2019 er intet unntak, så her ser vi på noe av det nye som kommer i månedene fremover.

I større grad enn noen gang tidligere preges bilbransjen av innovasjon og store teknologiske fremskritt. Mer effektiv materialbruk hjelper til med å senke drivstofforbuket, men også miljøbelasningen knyttet til produksjonen av de nyeste bilene. Avanserte førerassistentsystemer gjør veiene tryggere, samtidig som kjøreopplevelsen blir mer behagelig. Nye miljøvennlige drivlinjer gir stadig større konkurranse til den tradisjonelle forbrenningsmotoren, blant annet gjennom store fremskritt innen batteriteknologi. Alt dette bidrar til at bilen vil fortsette å være et viktig del av hverdagen til mange, selv med strenge krav til både utslipp og sikkerhet.

Mer enn noe annet vil 2019 bli nok et sterkt år for elbilene. Her vil Hyundai Kona EV spille en sentral rolle, med en rekkevidde og pris som vil gjøre den attraktiv for svært mange. Det samme gjelder også Nissan Leaf, som kommer i oppgradert utgave med kraftigere motor og mer enn 60kWt batterikapasitet. (Omtrent det samme som i Kona EV) Levering av Kia Niro EV vil også begynne, samtidig som en ny utgave Kia Soul EV melder sin ankomst. Vi har som mål å komme med mer utfyllende saker om disse i tiden som kommer.

Av andre nyheter kan vi nevne Citroën C5 Aircross, Mazda 3, Opel Grandland X PHEV, og Hyundai Tucson HEV. Mange av disse vil vi skrive mer om senere, men felles for dem er altså at de kommer i ny utgave dette året. Det er mye å se frem til, og vi håper du gleder deg like mye som vi gjør.

Som alltid ber vi deg ta kontakt med en av våre forhandlere om du måtte ha noen spørsmål.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):