Mobile Høiden og Mobile Moss slår seg sammen på Høiden

Publikum kan glede seg til et helt nytt bilanlegg i Moss som åpner dørene mandag 21. januar. De gamle lokalene til Mobile Høiden er pusset opp og modernisert. De over 2000 kvadratmeterne med topp moderne bilanlegg gir plass for lekre nyheter fra Citroën, Opel og Mitsubishi. I tillegg får vi en stor bruktbilavdeling og et nytt topp moderne servicesenter.

De to Mobile-forhandlerne som til nå har hatt beliggenhet et steinkast fra hverandre er sentralt plassert på Høiden i Moss. Mobile Moss flytter til de nye lokalene på Høiden, hvor navnet endres til Mobile Moss.

Mobile legger stor vekt på å være en god arbeidsplass, og alle ansatte blir med på flyttingen til det nye senteret. Det er lagt stor vekt på å gi de ansatte skikkelige forhold på det nye anlegget med nye garderober, ny kantine og diverse løsninger for å kunne være et attraktivt sted å jobbe.

Daglig leder Tom Georg Ellefsen forteller at han gleder seg stort til å flytte inn i lokalene og vise nye og gamle kunder de nye fasilitetene. “Vi får her på Høiden et flott bilanlegg og samtidig et servicesenter for våre kunder som skal gi et problemfritt bilhold. Verkstedet er merkegodkjent for både Citroën, Opel, Mitsubishi og Honda. Til sommeren vil også utearealene være oppgradert med enda bedre plass til parkering og et hyggelig uteområde for kunder og ansatte.

Nye Mobile Moss ønsker velkommen til publikum i våre flotte lokaler på Høiden fra mandag 21. januar.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):