Mobile samarbeider med Allsang på Grensen

Allsang på Grensen går av stabelen 24. juni og vil være på skjermen hele sommeren frem til 23. juli og Mobile er med som stolt samarbeidspartner.

Helnorsk allsang


Mobile er med på dugnaden med å få i gang norsk kulturliv igjen etter COVID-19, og er i år en av hovedsponsorene til det populære og folkelige programmet Allsang på Grensen. Til tross for en litt ny innpakking, med færre publikummere tilstede under selve filmingen på Fredriksten festning i Halden, er programmet fortsatt TV2s storsatsning i år.

Med Kathrine Moholt og Staysman som erfarne programledere, er det duket for en ordentlig sangfest med en rekke av landets mest kjente artister. Freddy Kalas, Odd Nordstoga, Kurt Nilsen, Trang Fødsel og DDE er bare noen av trekkplastrene som blir å se i de 8 programmene som ruller på skjermen i sommer.


Et program som treffer folk flest


«For oss Mobile-forhandlere i Østfold er samarbeidet med Allsang på Grensen et veldig positivt initiativ, som skaper god oppmerksomhet lokalt. Men dette er ikke bare et konsept som treffer Østfoldingene godt, for Allsangprofilen treffer også målgruppen til Mobile; det er jordnært, ekte og treffer folk flest. Og ikke minst så er det et ordentlig «feel good» program»

Tor M. Karlsen, daglig leder i Mobile Fredrikstad

Mobile bistår både crew og gjesteartister med biler, og i år er det Opel Corsa-e som får ekstra oppmerksomhet i programmene og på innspillingssettet. Sjekk ut facebooksiden til Mobile for å følge med på Mobiles tilstedeværelse på Allsang på Grensen.

Det er bare å synge med!

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):