Sommerdager hos Mobile Skøyen

La ungene more seg mens du kjøper din nye bil i sommer. I hele juli er det sommerdager hos Mobile Skøyen, med gode tilbud, aktiviteter og konkurranser for både store og små.

Tegnebilen


Har du eller en i familien en kunstner i magen? Nå har du muligheten til å få utløp for kreativiteten og komme å tegne på en av Mobile Skøyens utstillingsbiler. Det beste av alt, du kan vinne bilen for én uke i etterkant! Er du en racer på bilbanekjøring har du også gode muligheter for å vinne en av de gjeve premiene som gratis dekkhotell, full shine med polering og vask av bilen, samt 1 gavekort med verdi 5000,– på verkstedtjenester. Gratis is og brus til alle barn som kommer innom Mobile Skøyen er det selvsagt også.

Gode sommertilbud


«Formålet med sommerdagene er å gi kundene våre en god opplevelse når de besøker oss. Her kan ungene aktiviseres med ulike aktiviteter og konkurranser, mens foreldrene får mulighet til å se på ny- eller bruktbil i ro og mak. I sommer har vi også ekstra gode tilbud på service og EU-kontroll, og håper med dette å gi et lite ekstra insentiv til å legge besøket til oss. Vi gleder oss til å fylle butikken med sommerglade kunder og få vist frem det flotte bilanlegget vårt. »

Frode Lehne, Daglig Leder i Mobile Skøyen

Nissan forhandler


Mobile Skøyen er din lokale bilforhandler av Nissan på Oslo Vest og er nylig også godkjent som batteriverksted. Med et stort utvalg av nye og brukte biler, er bilforhandleren autorisert merkeverksted for Nissan, men tar også reparasjoner, service og EU-kontroll på flere bilmerker.

Velkommen til sommerdager hos Mobile Skøyen!

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):