Første batteriverksted i Mobile

Mobile Skøyen har nylig blitt godkjent batteriverksted for elektriske biler og tilbyr nå som et åpningstilbud kontroll av rekkevidde og batterikapasitet på din elbil til kun kr 595,–.

Som Nissan-forhandler og med en stor andel av elbilparken i Oslo og omegn, er Mobile Skøyen eksperter på elektriske biler. Nå har forhandleren tatt det hele et skritt videre innen elbilteknologien og nylig blitt godkjent som batteriverksted for elbiler, uavhengig av bilmerke (ekskl. Tesla). Som et av de første verkstedene i Oslo og omegn som tilbyr denne kompetansen, etterstreber de seg på å være et fremtidsrettet og komplett bilverksted for både el- og fossilbiler.

Unngå unødvendige og store reparasjoner

– Elbilsalget har skapt en stor endring i verksteddriften og servicebehovet på bilene er redusert. Det vil likevel være et reparasjonsbehov med tanke på batteriteknologien fremover og denne kompetansen tilbyr vi nå, sier Even Thorstensen, daglig leder i Mobile Skøyen.

Han forteller at gjennom grundig kontroll av bilens høyspentbatteri og komponenter kan de gå inn og skifte enkeltceller etterhvert som de får lavere kapasitet. Slik gjør de reparasjonene vesentlig enklere og ikke minst rimeligere enn ved større utskiftninger av komponenter og batterier.

– Batterier og elektriske komponenter kan også repareres og det er ofte unødvendig å skifte hele deler eller batterier. Med tanke på kundene og klima, så vil et batteriverksted være med på å gi kunden et kostnadsbesparende bilhold og samtidig bevarer vi miljøet, noe som er viktig for oss i Mobile Skøyen, fortsetter han.

Kontroll av rekkevidde og batterikapasitet

Elbilbatterier har vist seg å være gode med tanke på kapasitet og rekkevidde, men etter noen år, eller dersom man mistenker eller opplever et annet mønster i forbruk og rekkevidde, kan det være lurt med en kontroll.

– For å feire åpningen av vårt nye batteriverksted tilbyr vi nå kontroll av rekkevidde og batterikapasitet på din elbil til kun kr 595,–. Så er du usikker på om rekkevidden på elbilen din har blitt noe kortere over årenes løp, bestill en kontroll hos oss, avslutter Lehne.

Bestill time her

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):