Ny forhandler og to nye bilmerker

Kongsberg Bilsenter blir en del av Mobile og fortsetter med Kia, Mercedes-Benz og Peugeot.

Ny forhandler i Kongsberg


Ved månedskiftet juli til august ble Kongsberg Bilsenter en del av Mobile og endrer navn til Mobile Kongsberg AS. Forhandleren som har ført bilmerkene Kia, Mercedes-Benz og Peugeot, vil fortsette med dette og introduserer dermed to nye bilmerker hos Mobile. Både Mercedes-Benz og Peugeot er nye merker og byr på spennende muligheteter gjennom et stadig sterkere samarbeid med importøren Bertel O. Steen.

- Mobile får nå muligheten til å styrke seg ytterligere i området, helt i henhold til vår strategi hvor vi søker større og sterkere samarbeidspartnere, sier Bertel O. Steens konsernsjef Harald Frigstad til BilNytt.no.

I Kongsberg er nå Mobile representert med fire forhandlere med et stort utvalg av bilmerker.

  • Mobile Autopartner: Hyundai, Nissan og Opel
  • Mobile AutoSilver: Citroën og Mitsubishi
  • Mobile Ljosland: Volkswagen og Skoda
  • Mobile Kongsberg: Kia, Mercedes-Benz og Peugeot

- Dette er en god avtale for alle parter. Vi ser frem til å styrke vår posisjon i Kongsberg ytterligere, sier Mobiles daglige leder Ole Grangaard.


Driften fortsetter


Gjennom god dialog med den tidligere eieren og nåværende daglige leder, er det ønskelig fra alle parter å ha med samtlige ansatte videre. Slik sikrer vi et fortsatt godt arbeidsmiljø og videre god drift hos vår nye avdeling.

- Det er gjort en solid jobb på Kongsberg Bilsenter, og det er en god forhandler vi nå overtar. Vi har en ambisjon om å gjøre Kongsberg Bilsenter enda bedre som en del av Mobile-kjeden, fortsetter Ole Grangaard.

Hele Mobile ønsker med dette våre nye kollegaer velkommen til Mobile. Vi ser frem til veien videre.

Kia Mercedes Peugeot
  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):